II. Villanyautós baráti találkozó Keszthelyen

Időpont: 2019. szepteber 28. 10:00
Helyszín: Helikon Kastélyúzeum

A találkozó 10 órakor Gulya Csárdánál Balatonszentgyörgyön kezdődik, ahol egy rövid pihenő, és reggeli után 11,30 körüli időben megérkezünk Keszthelyre a Festetics Kastélyba.
Előre láthatólag 12,30-kor, és 13,30-kor a Festetics kastélyba elektromos autóval érkezők, és erre előzetesen regisztráltaknak lehetőségük lesz egy csoportos tárlatvezetésre, ami korlátozott számban elérhető max. 40 fő részvételével kerül megrendezésre, amelynek ára 2.500,- Ft/fő.
Az esemény a tavalyi évhez hasonlóan fog alakulni, és 17 óráig tart!

Az ország bármely pontján élsz, bármilyen villanyautóval is rendelkezel, kelj útra! Várunk!

Szállás, és étkezési opciók a szokásos módon az események alatt lesznek posztolva!

A tárlatlátogatásra a regisztrációt Szeptember 20.-ig jelezzétek hány fővel vennétek részt, és ennek díját a helyszínen tudjátok rendezni.

A kastélyparkba villanyautóinkkal a tavalyi évhez hasonlóan előzetes regisztráció után tudunk csak bemenni, ezért megkérnünk mindenkit, hogy időben, de legkésőbb Szeptember 25.-ig jelezze érkezését.
A két regisztrációt természetesen egyszerre is meg lehet tenni!

Regisztráció: ev.keszthely@gmail.com
A regisztráció alkalmával az alábbi adatokat kérem megadni:

Név, Város (honnan érkezel), rendszám, Márka, típus, évjárat, szín, és elérhetőségek telefonszám, e-mail cím, hány fővel érkeztek (kastélylátogatást hány főre kértek), kb. mikor, és meddig lennétek! Ezek nagyon fontosak számunkra!

További fontos részletek később!

II. Villanyautós baráti találkozó Keszthelyen

https://www.facebook.com/events/2380088188899609/