HELYIÉRTékek-bemutató nap

WB_

A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület szeretettel meghívja mindazokat, akik számára fontos, hogy jó minőségű, megbízható, helyi forrásból származó alapanyagok, élelmiszerek kerüljenek az asztalra akár otthon, a vendéglátásban, vagy a közétkeztetésben. A helyszínen helyi és környékbeli termelők mutatják be és kóstoltatják termékeiket, szakmai előadások a helyi termékek fontosságáról és receptötletek várják az érdeklődőket.

Program 14 órától:

– Köszöntő

– Szakmai előadások:
Somogyi Zoltán Max: Ízlés és minőség az érték
Visontai Béla: Bio termékek helye az asztalon, illetve a közétkeztetésben
Miklós Beatrix: Helyi termék a csúcs gasztronómiában

-Termelők bemutatkozása
Résztvevők:
Zölderő:  friss kecskesajtok, és a Végh Farm füstölt hús kínálata
Salamon Anikó: olajok, maglisztek
Rádi Pincészet
Takács Zsolt Pincészete
Vega Oázis: csicsókachips, lekvárok, krémek
Kenesei Jánosné: szörpök, lekvárok
Max Gasztro: ecetkülönlegességek, fűszerkeverékek, szendvicsek
Zöldház: tönkölyropogósok, bio pástétomok, krémek
Várak Völgye Sajt: tehéntejből készült sajtok
ChocArt: kézműves csokoládé
Kovács Méhészet: méz, mézes-diós különlegességek
Meiszner Katalin: falusi vendégasztal, különleges zöldségek, ehető virágok

-Kötetlen fórum

Belépés ingyenes. Programváltoztatás joga fenntartva.

A program az Agrármarketing Centrum AMC -P-17-7-29 számú pályázatának támogatásával valósul meg.

További információ:
Tourinform Gyenesdiás
Gyenesdiás, Hunyadi u. 2.
83/511-790
gyenesdias@tourinform.hu

 

HELYIÉRTékek bemutató nap plakát