Dúzsi Tamás 1994-ben alapította szekszárdi családi pincészetét, amely a maga 16 hektáros termőterületével ugyan inkább a közepes méretűek közé tartozik a borvidéken, ismertsége és elismertsége azonban mindenképpen az ország meghatározó borászatai közé emeli. A Dúzsi-szőlők Sióagárdon a Leányvár- és Szekszárdon a Görögszó-dűlőben találhatók, a legfontosabb fajták az ezerfürtű, mely a tramini és hárslevelű keresztezése, a kékfrankos, a merlot és a zweigelt.
Menü:
Köszöntő bor: Fürtike 2015
Előétel: Borjúszűz „Vitello Tonnato”
Borajánlatunk: Rosé Cuvée 2015
Leves: Pontygulyás
Borajánlatunk: Merlot Rosé 2014
Főétel: Csáky rostélyos
Borajánlatunk: Kadarka 2013
Desszert: Csokoládé-mangó brownie
Borajánlatunk: Syrah Válogatás 2012
A menü ára: 9.900,- Ft / fő
Zenél a Babos & Piller jazz duó!
Asztalfoglalás szükséges.
Bővebb információ és szállásfoglalás: ZENIT HOTEL BALATON****
Szeretettel várjuk!