Borvacsora a Kreinbacher Pincészettel

Februári borvacsoránkon bemutatkozik a somlói Kreinbacher Pincészet, aki a 2014-es évben pezsgőivel újabb fejezetet nyitott a hegy történetében. Időpont: február 7.

A Birtokot Kreinbacher József alapította 2002-ben. A Somló egyik nagybirtoka, amely 40 hektáron gazdálkodik, és egészen különleges dűlőportfólióval rendelkezik. Somló jellegzetesen ásványos karakterű, lassan fejlődő és koncentrált borai épp ezt az örökséget képviselik, híresek hosszú eltarthatóságukról.

A Kreinbacher Birtok területei kiváló fekvésű, a bazaltorgonák alatti dűlők. A fő szőlőfajták a juhfark, a furmint, az olaszrizling és a hárslevelű. A borvidéken egyedülállóan egy vörös fajtával, a syrah-val is foglalkoznak. 2014-ben a Kreinbacher Birtok pezsgőivel is bemutatkozott, újabb fejezetet nyitva a hegy történetében.

Február 7-én egész estés borvacsorára hívjuk Önt, Partnerét és Barátait 200 éves pincénkbe, ahol a Kreinbacher Pincészet borai mellé, Ács István, a Bock Bisztró Balaton séfje komponált fogásokat. A hangulatról és a lágy jazz dallamokról a Babos&Piller jazz duó gondoskodik.

A programon való részvétel ára, mely tartalmazza a 4 fogásos borsoros Bock vacsorát és tárlatvezetéssel egybekötött múzeumlátogatást a Festetics Helikon Taverna borászati és gasztronómia kiállítótérben: 8.900,- Ft /fő

Bővebb információ és asztalfoglalás:

Bock Bisztró Balaton
+36 83 348 004
info@bockbisztrobalaton.hu

www.bockbisztrobalaton.hu vagy www.helikontaverna.hu