Bortriatlon

triatlonFolytatódik a BORTRIATLON a Badacsonyi borvidéken
avagy következik a 
SZÜRKEBARÁT TÚRA, a KÉKNYELŰ VIRÁGZÁS és a RIZLING  VAKÁCIÓ.
Helyszín: Badacsonyi Borvidék pincéi

A badacsonyi borászok példaértékű összefogásának eredményeként megszületett a BORTRIATLON rendezvénysorozat, melynek keretében 3 „bortúrával”, 3 hónap – 3 hétvégéjére hívjuk a kalandra vágyókat.

Szeretettel várunk minden kedves Borbarátot
május 12-13. között a Szürkebarát túrára;
június 2-3. között a Kéknyelű Virágzásra;
október 13-14. között pedig a Rizling Vakációra.

A 3 rendezvény alkalmával a borospincék mélyén, hamisíthatatlan környezetben, a boros gazdák rejtett kincsei mellett megismerhetik az igazi badacsonyi Szürkebarátot, a Kéknyelűt és az Olaszrizlinget. A pincékben egész hétvégén borkóstolókkal és kulturális programokkal várják a látogatókat.

Játékszabályok

A rendezvényekhez játék is párosul! Hódítsa meg a Tanúhegyeket! Vegyen részt a BORTRIATLON felfedezőúton és gyűjtsön össze minél több boros CÍMKÉT, BÉLYEGET és PECSÉTET.

Szürkebarát hétvége – 2018. május 12-13.
A boros címkét ott keresse, ahol a Szürkebarát bor lelőhelyeit találja. Amennyiben sikeresen rátalált a rejtekhelyekre, kérje a boros címkét és értékes nyeremények gazdája lehet. HÁROM különböző boros címkét kitűzőre, HAT boros címkét pedig EGY PALACK BORRA válthat.

Kéknyelű Virágzás – 2018. június 2-3.
A bélyeget ott keresse, ahol a Kéknyelű bor lelőhelyeit találja. Amennyiben sikeresen rátalált a rejtekhelyekre, kérje a bélyeget és értékes nyeremények gazdája lehet. HÁROM különböző bélyeget kitűzőre, HAT különböző bélyeget pedig EGY PALACK BORRA válthat.

Rizling Vakáció – 2018. október 13-14. 
A pecsétet ott keresse, ahol a Rizling bor lelőhelyeit találja. Amennyiben sikeresen rátalált a rejtekhelyekre, kérje a pecsétet és értékes nyeremények gazdája lehet. HÁROM különböző pecsétet kitűzőre, HAT különböző pecsétet pedig EGY PALACK BORRA válthat.

További információ:
Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület – Tourinform Iroda
Tel.: 87/531-013; email: badacsonytomaj@tourinfrom.hu
web: www.badacsony.com