Becehegyi bortúra – Ősszel is Balaton

Véget ért a szüret, a szőlő már a hordóban várja, hogy folyékony arannyá váljon, mi pedig újra kinyitjuk a pincéket Balatongyörökön. Látogasson meg minket ősszel is, hiszen a Balaton nem csak a jobbnál-jobb strandok, de a finomabbnál-finomabb borok hazája!

Október 20-án, 15.00-18.00 óra között a balatoni ősz hangulatával és a györöki borok ízével várja Önt a Fáró Pince, Lekics Borház, valamint a Hatod Vendéglő a falu fő utcájában, de ha az őszi Balatonban szeretne gyönyörködni, akkor sem kell messzire mennie, ugyanis a festői panorámát nyújtó Becehegyen a Simándy, Bece és a János Pince borait veheti górcső alá a kápolna lábánál.

Vezetett gyalogtúra indul 14.30-kor a Tourinform elől a, Becehegyi pincékhez, melyen a mozogni vágyók felfedezhetik a Balaton őszi arcát.

Ha az utat mégsem gyalog tenné meg, 15.00 órakor Bortaxi indul a Tourinform elől. A Simándy pincénél legyen a vendégünk egy pohár borra és pincepörköltre!

Borkereső játék Balatongyörökön október 20-án!

Ha szereted a bort és a kincskeresést, akkor október 20-e a Te napod! Érdemes kilátogatni a Becehegyre, mivel a 15.00 és 18.00 óra között részt vehet a Nagy Borkereső játékban is!  A nyereményre jogosító vouchereket rejtő borítékok megtalálója, miután megosztotta a lefotózott vouchert a Facebookon, megemlítve a @Nyitott Balaton Facebook oldalát is, egy 3, egy 2 és egy 1 üvegből álló helyi borválogatást vehet át a Simándy pincénél!

A boríték megtalálásában október 20-án a Nyitott Balaton és a Tourinform Facebook oldalon a rejtekhelyről közzétett kép nyújt segítséget.

Látogasson el hozzánk és fedezze fel a Balaton őszi arcát !

becehegyi-bortura

becehegyi-kep