Balatongyörök anno – kiállítás

Balatongyörök 2021-ben ünnepli írásos történelmének 900 éves évfordulóját. A “Györök 900” programsorozat része a Balatongyörök anno című kiállításunk is, amely Balatongyörök múltját idézi meg a lakosság segítségével összegyűjtött régi fotók bemutatásával és kiállításával.

A május 21-én 17 órakor kezdődő kiállításmegnyitón legnagyobb sajnálatunkra az vehet részt, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal, illetve a kíséretében lévő 18 éven aluli hozzátartozók. Ugyanez vonatkozik (a jelenleg hatályos szabályozás szerint) a későbbi tárlatlátogatásra is.

Hogy azok is élvezhessék a régi fotókat, akik személyesen nem tudnak részt venni, a Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár facebook oldalán a megnyitót követően közzétesszük a fotókat.

 

 

Balatongyörök múltjáról itt olvashatnak bővebben.

 

 

Rendezvényeinken kép-és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A felvételek az önkormányzat által kiadott újságban, valamint a szervező intézmények weboldalain, közösségi médiás felületein felhasználásra kerülhetnek. Az adatkezeléssel kapcsolatban részletes tájékoztató a helyszínen elhelyezett közleményben található.