Feltalálók Múzeuma


Megszoktuk, hogy otthon és irodában, autóban és vonaton kényelem vesz körül minket. És nem is gondolunk bele, a mai jólétünk eredetére. Pedig megéri visszatekinteni azokra a feltalálókra. Ezért azokat a MAGYAR találmányokat és feltalálóikat szeretnénk bemutatni a LaKoma Étterem és Magyar Feltalálók Múzeumában. Sok meglepő dologgal találkozhatunk. Lesznek ismertek, ismeretlenek, halottak és még élők, fiatalok és öregek, akikre büszkék lehetünk.

A Múzeumban kronologikus időrendi sorrendben tekinthetik meg a találmányokat, már a honfoglalástól elindulva. A magyarság sok mindennel ismertette meg a világot, amiket a mai napig használ az emberiség. Az egyes találmányok nem fűződnek személyekhez, hanem az összmagyarsághoz. Várjuk Önt is szeretettel éttermünkben és a Magyar feltalálók múzeumában, ahol kiváló magyar és különleges nemzetközi ételekkel, magyar találmányokkal találkozhat kellemes, elegáns és nyugodt környezetben.

Ízelítőül pár magyar találmány: KANÁL, GOMB, FEHÉRNEMŰ, KENYÉR, TARHONYA, SZAPPAN, ACÉLRUGÓ, FORD T-MODELL, DIAVETÍTŐ, SZÓDAVÍZ, VILLANYMOZDONY, PLAZMALÁMPA, GÖMBÖC, ÜVEGBETON.

Képek a Feltalálók Múzeumáról

Térkép

Középre
Forgalom
Kerékpárral
Tranzit
Jelenlegi pozíció
Google MapsIrányok lekérdezése