Cadillac Veteránautó Múzeum

A Garda Kft által megálmodott és életre hívott Cadillac múzeum értékálló gyűjteményt hoz létre a kiállított veterán autókból.

A Cadillac első autójának létrehozásától kezdve mindig a pompa, a fényűzés jelképe volt, törekedett az átlagon felüli szolgáltatások, a gyönyörű külső és belső formák megalkotására, melyet most egy tematikus kiállítás keretében ismerhetnek meg a látogatók. A tárlat a Cadillac márka fejlődést mutatja be az 1920-as évektől a 90 ’-es évekig: járművek, modellek, érdekes információk és történetek a márkával kapcsolatban.

A Cadillac Múzeum komplex vizuális és audiovizuális élményt kínál látogatóinak, kicsiknek és nagyoknak, nőknek és férfiaknak egyaránt. Hiszen ki ne szeretné a szépet, a sztárokról szóló történeteket, a luxust?
Ajánljuk a tárlatot mindenkinek, aki érdeklődik az autók iránt,  kedveli az amerikai életstílust, vagy csak egyszerűen nosztalgiázna.
Reméljük, hogy látogatóink számára olyan új információkat tudunk nyújtani, amelyek megragadják fantáziájukat, és a sok izgalmas érdekességet jóleső örömmel raktározzák el élménytárukban!

Nyitva tartás:

Hétfő -szombat: 9-17h
Vasár- és ünnepnap: 10-17h

Jegyárak:
Felnőtt :1600.-Ft.
kedvezményes 1100.-Ft
Csoportos felnőtt: 1100.-Ft
Kedvezményes: 700.-Ft

Képek a Cadillac Múzeumról

.

Térkép

Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése