Tavaszköszöntő borvacsora a Zala Springs Bistroban!
Bemutatunk néhány fogást az új tavaszi étlapról, kedvenc borainkat és pár friss tavaszi italt is!
– Menü –
Köszöntő falat:
Tokhal kaviár tavaszi ricotta krémmel
VILLA CONCHI CAVA BRUT (Spanyolország, Penedés)
Hideg előétel:
Libamáj pástétom pomelo és „föld”
FOLLY KÉKNYELŰ (Magyarország, Badacsony)
Meleg előétel:
Borjú szűz paradicsomos bruschettán
KAMOCSAY ÁKOS HILLTOP PRÉMIUM CHARDONNAY (Magyarország, Neszmély)
Főétel:
Rosé kacsamell tejfölös medvehagymás gánicával, jus
SAINT-JEAN PINOT NOIR (Franciaország, Rhone)
Desszert:
Fehércsokoládé málnával
12E MEZZO ROSATO DEL SALENTO (Olaszország, Puglia)
Ár: 14.900 Ft
Egy különleges borsorozat, különleges helyszínen. Zala Springs Borvacsora híres borászok és séfek részvételével!
Minden Zala Springs Borest vendég kedvezményt kap a szállásajánlatainkra. A borvacsorák után az aktuális borajánlatokat akár a Zala Springs Bistroban is megvásárolhatja!