A Kistücsök Étterem volt a vendége a hévízi Macchiato Caffenak

A Macchiato Caffe vendégei 2015. február 12-én igazi csúcsgasztronómiai élményben részesültek. A balatonszemesi Kistücsök Étterem és a Kislaki Bormanufaktúra hozta el Hévízre téli bemutatkozó étel és borsorát.

sajtok

A Macchiato Caffe tulajdonosa, Karádi Szabolcs a minőségi gasztronómia elkötelezett híve, kávézójában több mint tíz éve az olasz kávékultúrát képviseli.

Nagy megtiszteltetésnek érzi ő és csapata, hogy sikerült vendégül látniuk a Balaton legjobb éttermét, hogy a hévízi közönségnek is be tudták mutatni azt a magas szintű gasztronómiát, ami a hagyományokra és a helyi alapanyagokra épül.

Csapody Balázs, a Kistücsök Étterem tulajdonosa volt az est házigazdája, az ő szavai és Légli Géza Kislaki Bormanufaktúra borai kísérték Jahni László séf ételsorát.

A Balaton régió legfinomabb ízeit a somogyi sajtok, olajos nyurgaponty, anguszmarha tartár, káposzta krémleves, rosé kacsamell és sós karamellás körte képviselte.

Az estről részletes beszámoló a Szilvaszemmel blogon olvasható.