<!–:hu–>Meglepetés ajándék Mikulásra a Hévízre látogató gyerekeknek<!–:–>

A családok kedvenc 12 hévízi látnivalóját összekötő útvonal alapján készítettük el a legendák ösvénye foglalkoztató füzetet és annak online változatát. A játék mától indul és egész éven át tart.

A legendák ösvényén minden látnivalóhoz izgalmas, játékos feladatot készítettünk, rövid leírásokat is találsz benne, amelyekben minden fontos információ és érdekesség szerepel az adott látnivalóról. Sőt ősrégi legendákat és meséket is becsempésztünk a szövegekbe, hogy még szórakoztatóbb legyen a kitöltés Neked és a Szüleidnek.

A feladatok végére készítettünk egy extra rejtvényt is, ahol tesztelheted a Hévízről megszerzett tudásod. Az ajándék ezzel még nem ér véget! A füzetet és a benne lévő kuponszelvényt kitöltőknek online casino ajándékot adnak a Hévízi Tourinform If you are following a Test Pass Chewable Detox Tablet program, be sure to drink enough water since all of your organs benefit by it, and it will help facilitate the release of toxic substances and waste. irodában. Ha így leadod a kuponszelvényed még Hévízi Mesék mesekönyvet is nyerhetsz havonta!

Ennek részleteiről a füzetben olvashatsz.

Ha szüleiddel épp nem terveztek most hévízi üdülést, akkor se bánkódj! A feladatokat a számítógépeden online is kitöltheted, ahányszor csak szeretnéd. Kérd meg szüleidet, hogy segítsenek az oldal megnyitásában: http://www.heviz.hu/legendak-osvenye.

(A nyereményjátékban az online kitöltők nem tudnak részt venni.)

Kalandra fel, kellemes barangolást kívánunk a legendák ösvényén!

A füzetben található információk Dr. Szántó Endre: Hévíz és környéke című könyvéből származnak, a felidézett meséket pedig a Hévízi Mesék mesekönyvben olvashatjátok el.

A projekt a az alábbi pályázat keretében valósult meg: TDM együttműködés további erősítése Hévízen, az „élet forrásánál” Száma: NYDOP-2.3.1/B-11-2011-0006