Hévíz Város Bora 2013 ihletésében készült receptjeinkkel igazi kulináris élménnyé varázsolhatja Ön is az étkezéseket.
Kedves Vendégeinket szeretnénk megörvendeztetni néhány finom fogással. A menük összeállításakor Hévíz Város Bora ihlette a mesterszakácsokat, mely 2013-ban a Bussay Pincészet ESKÜVÉ fantázia nevű bora lett. Minden itt található recepthez tökéletesen illik e testes száraz fehér bor.
Az ételek amellett, hogy nagyon változatosak, az egészséges életmódhoz casino tartozó táplálkozási szokásoknak is megfelelnek, hiszen rengeteg zöldség, hal található bennük.
Próbálják ki bátran Önök is a fogásokat!
- Rostlapon sült csirkemellfilé flambírozva, fehérboros zöldségekkel és illatos erdei gombákkal
- Ízletes erdei gombával és egy csipet chilivel készített nyúlragu, zöldséges tócsnival
- Vadkacsával töltött őzgerinc Esküvé mártással
- Szürkeharcsa-steak algás szélesmetélttel, parmezán chip-szel
- Tejszínes gombás borjúragu zalai dödöllével
- Balatoni harcsafilé, spenótos -fokhagymás erdei gombaraguval, káposztás tócsnival
- Saltimbocca
- Kacsapástétom májával gazdagítva, Esküvé zselével