Kisorsolták a Hévíz kártya nyereményjáték győzteseit

Vajon kinek hozott idén nyeremény üdülést a Mikulás? 2013. december 6-án a Tourinform Irodában sorsolták ki a nyerteseket azok közül, akik nemcsak használták a Hévíz kártyát, de le is adták a kedvezményfüzethez tartozó nyereményszelvényt. HC_kartya_sorsols.jpg

 

A sorsolás alkalmával 6 db 2 éjszakás tartózkodás kisorsolására került sor. Lássuk, kik azok a szerencsések, akik hévízi tartózkodásuk során biztosították a visszatérés lehetőségét, és partnereink jóvoltából hamarosan ismét városunkban pihenhetnek:

Szívből gratulálunk nyerteseinknek!

Érdemes tehát Hévíz kártyát igényelni, és a nyereményszelvényt leadni a Tourinform Irodában! A fődíjsorsolásokon kívül a Hévíz Card programhoz kapcsolódóan havonta hévízi ajándéktárgyakból álló ajándékcsomagot is nyerhetünk!

Az idei évben, az egyszerűbb használat érdekében, a Hévíz kártya megújult formában, plasztikkártyaként került forgalomba, melyre az elfogadóhelyek egy lehúzással tudták feltölteni a fogyasztásért járó pontokat. Az első három legnépszerűbb beváltóhely sorrendben a Macchiato Café, a Tófürdő, valamint a Római Pince Étterem lett. Jövőre is számos kedvezménnyel és meglepetéssel szolgálunk a Hévíz kártyát igénybe vevőknek!

Bővebb információ: http://www.heviz.hu/hevizkartya