NaturMed Hotel Carbona superior


8380 Hévíz, Attila utca 1.
A többszörösen díjnyertes szálloda Hévíz központjában a tófürdőtől 500m-re, egy arborétumszerű parkban helyezkedik el, sokszínű kínálattal. A szabadtéri – télen fedett - élményfürdő, a sportuszoda a szauna szigettel a vizes élmények kedvelt helyszínei. A tradicionális gyógykezelések és a termálvíz jótékony hatását az egyedi stílusú fedett termálfürdőben és a gyógyászati centrumban élvezhetik a vendégek. Igazi kényeztetésben lehet része, ha kipróbálja a különféle wellness, thalasso masszázsokat, pakolásokat és fürdőket. Az aktív kikapcsolódásra vágyókat várja a fitnesz-terem, a különféle tornák, gyalogtúrák és a két salakos teniszpálya. Éttermünkben energiát meríthet gasztronómiánk bőséges kínálatából, esténként pedig tánczene biztosítja a jó hangulatot a kellemes beszélgetésekhez és koktélozáshoz. Pihenéséhez a legideálisabb választás a hétköznapi Elixír csomag ajánlatunk, amelyben Ön 4 éjszakát kap 3 éjszaka áráért.

Sport, mozgás

Asztalitenisz (Ping-pong)BiliárdKerékpár kölcsönzésTeniszpálya

Fizetési lehetőségek

Bankkártya

Fürdő, medence

Beltéri úszómedence

Ellátás

FélpanzióReggeliTeljes panzió

Általános információk

Grill, tűzrakási lehetőségJátszóhely, hintaMosási lehetőségRendezvényszervezésSaját kert, udvarrész

Kemping szolgáltatások

Háziállat hozható

Szoba (apartman) felszereltsége

Klíma (légkondicionálógép)Mozgássérülteknek kialakított szoba
Felkeltettük az érdeklődését? Látogasson el Ön is hozzánk! Címünk: 8380, Hévíz Attila utca 1. Telefonszámunk: +36 83 501-500
Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése

Sétáló utca | Hévíz 0,1 km Sétáló utca A Rákóczi utca teljes hosszában sétáló utcaként funkcionál. Ez az utca köti össze a Széchenyi utcát (ami a főutca) a dr. Schulhof Vilmos sétánnyal. Artmozi 0,2 km Fontana Filmszínház A 2005-ben felújított 104 fő befogadóképes mozi a sétálóutcán található. Modern digitális technológiával rendszeresen vetítenek 3D filmeket is. Szentlélek Római Katolikus templom 0,2 km Szentlélek Római Katolikus templom A hévízi Szentlélek Római Katolikus templom Bocskai János építész tervei alapján készült. Művészeti kiállítások | 0,3 km Művészeti kiállítások A művészeti kiállítások mellett a városban működnek művészeti csoportok is. Városháza 0,3 km Városháza Városháza - Hévíz egyik fontos látványosságai közé tartozó épületet 1950-ben építették. Büfé Sor 0,3 km Büfé sor Ha egy ízletes lángosra, vagy sült kolbászra támadt étvágya, akkor itt válogathat a legjobb büfék közül. Véderdő Park 0,4 km Véderdő, park A Hévízi tavat véderő és park veszi körül. A Deák tér felől elindulva számos sétaút közül választhatnak a kirándulni vágyók. dr. Schulhof Vilmos sétány 0,5 km Dr. Schulhof Vilmos sétány dr. Schulhof Vilmos sétány a Hévízi Tófürdő körüli park része. Szobrok, szoborpark, pantheon 0,6 km Szobrok, szoborpark, pantheon Hévíz városa nem csak gyógytaváról, és gyógyiszapjáról híres, hanem mert a város majd minden pontján található szobor vagy emlékmű. Református templom 1,0 km Református templom A hévízi református templomot a református és az evangélikus felekezet egyaránt használja istentiszteletek, illetve gyülekezeti alkalmak lebonyolítására. Jézus szíve templom 1,3 km Jézus szíve templom A hévízi Jézus szíve templomot Bocskai János építész tervei alapján építették. Halott Római Katona 1,4 km Római katona sírja Halott római katona sírja - 1925-ben találtak rá földmunkák során, teljes épségben. Egregyi Borospincék 1,6 km Egregyi borospincék Hévíz egregyi városrésze a gasztronómiáról ismert. A város központjától egy kellemes 25 perces sétával érhetnek ki a borospincékhez. Árpádkori Templom 1,9 km Árpád kori templom A hévízi Árpád kori templom építésének pontos ideje nem ismert, valószínűleg a 13. század közepe körül építették. Történelmi Villák 2,8 km Történelmi villák Hévíz városa több régi korok építészeti stílusát idéző épülettel büszkélkedhet. 5465,2 km Egregyi Múzeum A 2015. októbere óta működő, Egregyen újonnan létesített múzeumban látható állandó tárlat leletei széles időintervallumot ölelnek fel: a kiállítás Krisztus előtt 6 ezertől indul s a középkorral zárul.