Relax Apartman


8315 Gyenesdiás, Vörösmarty Mihály utca 5.
 

Üdvözöljük!

A Relax Apartmanház Gyenesdiás központjában található, egy csendes utcában, így biztosítva a pihenést, a nyugalmat. Keszthelytől 1 km-re, Hévíztől pedig 4 km-re helyezkedik el. Ideális elrendezésű apartmanház, kelet-nyugati fekvéssel.
A földszinti apartman négy-hat személynek ideális. A földszint három szobából áll. Egy nappaliból és kettő hálórészből. Kettő konyha és kettő fürdőszoba található még az alsó apartmanban. Rendelkezik továbbá kettő terasszal is. Az apartman felszereltségében megfelel minden igénynek, hiszen rendelkezik televízióval, hűtővel, főzőlehetőség is megoldott, illetve minden olyan eszközzel, ami a nyaraláskor nélkülözhetetlen. Az alsó szintet különösen ajánljuk baráti társaságoknak, családoknak.
Az emeleti apartmanok kettő, illetve négy személyesek. A kettő személyes apartman szobájával, fürdőjével, illetve konyhájával tökéletesen megfelel házaspároknak. Természetesen ez az apartman is teljesen felszerelt, az igényeket maradéktalanul kielégítve. Sőt, vendégeink külön kiemelik az erkélyen eltöltött kellemes időket. A másik, emeleten lévő apartman négy személyes. Kettő szobával, fürdővel és konyhával rendelkezik. Különlegessége ennek a lakrésznek, hogy kettő erkéllyel rendelkezik, így a nap bármely időszakában tudnak vendégeink napozni vagy az árnyékban hűsölni. Ezt az apartmant minden rétegnek ajánljuk a gyerekes családoktól a baráti társaságokig.
Vendégeink szerint a Relax apartmanház legnagyobb előnye, hogy nagy kerttel rendelkezik, ahol grillezési lehetőség van. A kertben található kettő kisház, ami ideális a baráti, illetve meghitt beszélgetésekre, a falatozásra. Reméljük felkeltettük figyelmét, és mint leendő vendégünként üdvözölhetjük legközelebb.

Áraink

Időszak: 2023-09-01 - 2023-12-31
Szobatípus Ár (/éj)
4-6 fős apartman
ellátás nélkül + IFA
30000 6 fő részére
4 fős apartman
ellátás nélkül + IFA
27000 4 fő részére
2 fős apartman
ellátás nélkül + IFA
16000 2 fő részére
Időszak: 2023-07-01 - 2023-08-31
Szobatípus Ár (/éj)
2 fős apartman
ellátás nélkül + IFA
21000 2 fő részére
4 fős apartman
ellátás nélkül + IFA
33000 4 fő részére
4-6 fős apartman
ellátás nélkül + IFA
38000 6 fő részére
Időszak: 2023-01-01 - 2023-06-30
Szobatípus Ár (/éj)
4-6 fős apartman
ellátás nélkül + IFA
30000 6 fő részére
4 fős apartman
ellátás nélkül + IFA
27000 4 fő részére
2 fős apartman
ellátás nélkül + IFA
16000 2 fő részére

Sport, mozgás

Asztalitenisz (Ping-pong)

Ellátás

Ellátás nélkül

Fizetési lehetőségek

KészpénzKészpénz: Euro (€)

Általános információk

Saját kert, udvarrész
Felkeltettük az érdeklődését? Látogasson el Ön is hozzánk! Címünk: 8315, Gyenesdiás Vörösmarty Mihály utca 5. Telefonszámunk: +36302032319
Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése

Kerámiaház 0,3 km Kerámiaház és Miska pince A közel 160 éves vályogból épült ház restaurációjára 1992-ben került sor. A régi falakra új tetőszerkezet került a régihez hasonlóan nádból. 0,5 km Avar történeti kiállítás a Pásztorházban A páratlanul gazdag, tárlókban elhelyezésre kerülő leletanyag érdekes bepillantást enged a honfoglalás előtti időkbe. Gyenesi Szent Ilona kápolna 0,5 km Gyenesi Szent Ilona kápolna Gyenesdiáson található Magyarország egyetlen Szent Ilona temploma. 0,9 km Festetics Imre Élményközpont Keszthelyi-hegység élővilága állandó kiállítás, tematikus programok, túrák, előadások 1,3 km Gyenesdiási Piac és Rendezvénytér Nyugat-Balaton egyik legszebben kialakított piactere, tematikus- és családbarát programjaival, termelői- és ételkínálatával áprilistól várja újra a finomra, egészségesre és jó hangulatra vágyó vendégeit. Diási Havas Boldogasszony Kápolna 1,4 km Diási Havas-Boldogasszony templom A kápolnát 1894-ben építették, melyet a Havas Boldogasszonynak szenteltek. 1,4 km A Darnay. Pince, rendezvénypajta és piknikkert Hűsöljön az 1644-ben készült pince kertjében, finom borokkal és helyi ízekkel várjuk. Borkóstolók, borvacsorák, családi és céges rendezvények, gasztrokurzusok, kerti piknik. Vadlánlik 1,6 km Vadlánlik Ritka természeti képződmény a szél vájta, szobányi méretű barlang, melyet a környékbeliek csak Vadlánliknak neveznek. Antikkályha magángyűjtemény 1,7 km Antikkályha magángyűjtemény A gyenesi 400 darabos öntöttvas antikkálya gyűjtemény egyedülálló az országban. Fénykereszt Gyenesdiás 1,8 km Fénykereszt A települést szimbólikusan védő kereszt kellemes erdei sétával megközelíthető, és gyönyörű panorámával kecsegteti a kirándulókat. Kőbánya 1,8 km Kőbánya A Kőbánya mindenképp megér egy kitérőt akár a Nagymezőről, akár a Vadlánlik barlanghoz tett séta során. 1,8 km Diási Vízimalom - Festetics Fűszerkert és Herbárium, Pékmúzeum A felújított Diási Vízimalom új attrakciókkal és programokkal várja a kedves érdeklődőket. 2,1 km Mária szobor – Patrona Hungariae Csodás kilátás tárul elénk a Mária szobortól. 2,1 km Festetics-kilátó A 3 szintes Festetics-kilátóból gyönyörű körpanoráma nyílik a Keszthelyi-öbölre, illetve a Keszthelyi-hegység völgyek szabdalta hullámos felszínére. Nagymező 2,2 km Nagymező A Balaton-felvidéki Nemzeti Park nyugati kapuja kedvelt kirándulóközpontja, a Nagymező.