Glória Apartman


8315 Gyenesdiás, Fazekas utca 9.
Várjuk kedves vendégeinket Gyenesdiás csendes részén apartmanházunkban, olyan környezetben, ahol mi is szívesen töltenénk szabadságunkat. Családi szoba (2-4 fős) és apartman (4 fős): modern, kényelmes és igényes kialakítású szálláshelyekkel várjuk pihenni és feltöltődni vágyó vendégeinket. A szobához felszerelt teakonyha, fürdőszoba, TV, klíma tartozik. Apartmanunkhoz, felszerelt konyha, fürdőszoba, TV és terasz,kerti grill tartozik.  
Nincsenek aktuális akcióink!

Áraink

Időszak: 2022-07-01 - 2022-08-31
Szobatípus Ár (/éj)
Apartman (4 fő)
Ellátás nélkül + IFA
20000 2 fő részére
Időszak: 2022-09-01 - 2022-12-31
Szobatípus Ár (/éj)
Apartman (4 fő)
Ellátás nélkül + IFA
18000 2 fő részére

Ellátás

Ellátás nélkül

Általános információk

Főzési, sütési lehetőségGrill, tűzrakási lehetőségWiFi, szélessávú Internet

Szoba (apartman) felszereltsége

Műholdas / Kábel TV
Felkeltettük az érdeklődését? Látogasson el Ön is hozzánk! Címünk: 8315, Gyenesdiás Fazekas utca 9. Telefonszámunk: +36 30/5099-141
Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése
Gyenesi Szent Ilona kápolna 0,4 km Gyenesi Szent Ilona kápolna Gyenesdiáson található Magyarország egyetlen Szent Ilona temploma. 0,4 km Avar történeti kiállítás a Pásztorházban A páratlanul gazdag, tárlókban elhelyezésre kerülő leletanyag érdekes bepillantást enged a honfoglalás előtti időkbe. 0,7 km A Darnay. Pince, rendezvénypajta és piknikkert Hűsöljön az 1644-ben készült pince kertjében, finom borokkal és helyi ízekkel várjuk. Borkóstolók, borvacsorák, családi és céges rendezvények, gasztrokurzusok, kerti piknik. Kerámiaház 0,7 km Kerámiaház és Miska pince A közel 160 éves vályogból épült ház restaurációjára 1992-ben került sor. A régi falakra új tetőszerkezet került a régihez hasonlóan nádból. Vadlánlik 0,7 km Vadlánlik Ritka természeti képződmény a szél vájta, szobányi méretű barlang, melyet a környékbeliek csak Vadlánliknak neveznek. Diási Havas Boldogasszony Kápolna 0,8 km Diási Havas-Boldogasszony templom A kápolnát 1894-ben építették, melyet a Havas Boldogasszonynak szenteltek. Kőbánya 0,9 km Kőbánya A Kőbánya mindenképp megér egy kitérőt akár a Nagymezőről, akár a Vadlánlik barlanghoz tett séta során. Fénykereszt Gyenesdiás 0,9 km Fénykereszt A települést szimbólikusan védő kereszt kellemes erdei sétával megközelíthető, és gyönyörű panorámával kecsegteti a kirándulókat. Antikkályha magángyűjtemény 1,0 km Antikkályha magángyűjtemény A gyenesi 400 darabos öntöttvas antikkálya gyűjtemény egyedülálló az országban. 1,1 km Festetics Imre Élményközpont Keszthelyi-hegység élővilága állandó kiállítás, tematikus programok, túrák, előadások 1,3 km Festetics-kilátó A 3 szintes Festetics-kilátóból gyönyörű körpanoráma nyílik a Keszthelyi-öbölre, illetve a Keszthelyi-hegység völgyek szabdalta hullámos felszínére. 1,4 km Gyenesdiási Piac és Rendezvénytér Nyugat-Balaton egyik legszebben kialakított piactere, tematikus- és családbarát programjaival, termelői- és ételkínálatával áprilistól várja újra a finomra, egészségesre és jó hangulatra vágyó vendégeit. 1,4 km Diási Vízimalom - Festetics Fűszerkert és Herbárium, Pékmúzeum A felújított Diási Vízimalom új attrakciókkal és programokkal várja a kedves érdeklődőket. Nagymező 1,4 km Nagymező A Balaton-felvidéki Nemzeti Park nyugati kapuja kedvelt kirándulóközpontja, a Nagymező. 1,4 km Mária szobor – Patrona Hungariae Csodás kilátás tárul elénk a Mária szobortól.