Glória Apartman


8315 Gyenesdiás, Fazekas utca 9.
Várjuk kedves vendégeinket Gyenesdiás csendes részén apartmanházunkban, olyan környezetben, ahol mi is szívesen töltenénk szabadságunkat. Családi szoba (2-4 fős) és apartman (4 fős): modern, kényelmes és igényes kialakítású szálláshelyekkel várjuk pihenni és feltöltődni vágyó vendégeinket. A szobához felszerelt teakonyha, fürdőszoba, TV, klíma tartozik. Apartmanunkhoz, felszerelt konyha, fürdőszoba, TV és terasz,kerti grill tartozik.  

Ellátás

Ellátás nélkül

Általános információk

Főzési, sütési lehetőségGrill, tűzrakási lehetőségWiFi, szélessávú Internet

Szoba (apartman) felszereltsége

Műholdas / Kábel TV
Felkeltettük az érdeklődését? Látogasson el Ön is hozzánk! Címünk: 8315, Gyenesdiás Fazekas utca 9. Telefonszámunk: +36 30/5099-141
Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése
Gyenesi Szent Ilona kápolna 0,4 km Gyenesi Szent Ilona kápolna Gyenesdiáson található Magyarország egyetlen Szent Ilona temploma. 0,4 km Avar történeti kiállítás a Pásztorházban A páratlanul gazdag, tárlókban elhelyezésre kerülő leletanyag érdekes bepillantást enged a honfoglalás előtti időkbe. 0,7 km A Darnay. Pince, rendezvénypajta és piknikkert Hűsöljön az 1644-ben készült pince kertjében, finom borokkal és helyi ízekkel várjuk. Borkóstolók, borvacsorák, családi és céges rendezvények, gasztrokurzusok, kerti piknik. Kerámiaház 0,7 km Kerámiaház és Miska pince A közel 160 éves vályogból épült ház restaurációjára 1992-ben került sor. A régi falakra új tetőszerkezet került a régihez hasonlóan nádból. Vadlánlik 0,7 km Vadlánlik Ritka természeti képződmény a szél vájta, szobányi méretű barlang, melyet a környékbeliek csak Vadlánliknak neveznek. Diási Havas Boldogasszony Kápolna 0,8 km Diási Havas-Boldogasszony templom A kápolnát 1894-ben építették, melyet a Havas Boldogasszonynak szenteltek. Kőbánya 0,9 km Kőbánya A Kőbánya mindenképp megér egy kitérőt akár a Nagymezőről, akár a Vadlánlik barlanghoz tett séta során. Fénykereszt Gyenesdiás 0,9 km Fénykereszt A települést szimbólikusan védő kereszt kellemes erdei sétával megközelíthető, és gyönyörű panorámával kecsegteti a kirándulókat. Antikkályha magángyűjtemény 1,0 km Antikkályha magángyűjtemény A gyenesi 400 darabos öntöttvas antikkálya gyűjtemény egyedülálló az országban. 1,1 km Festetics Imre Élményközpont Keszthelyi-hegység élővilága állandó kiállítás, tematikus programok, túrák, előadások 1,3 km Festetics-kilátó A 3 szintes Festetics-kilátóból gyönyörű körpanoráma nyílik a Keszthelyi-öbölre, illetve a Keszthelyi-hegység völgyek szabdalta hullámos felszínére. 1,4 km Gyenesdiási Piac és Rendezvénytér Nyugat-Balaton egyik legszebben kialakított piactere, tematikus- és családbarát programjaival, termelői- és ételkínálatával áprilistól várja újra a finomra, egészségesre és jó hangulatra vágyó vendégeit. 1,4 km Diási Vízimalom - Festetics Fűszerkert és Herbárium, Pékmúzeum A felújított Diási Vízimalom új attrakciókkal és programokkal várja a kedves érdeklődőket. Nagymező 1,4 km Nagymező A Balaton-felvidéki Nemzeti Park nyugati kapuja kedvelt kirándulóközpontja, a Nagymező. 1,4 km Mária szobor – Patrona Hungariae Csodás kilátás tárul elénk a Mária szobortól.