Csiszár Ház


8315 Gyenesdiás, Béke utca 33.

Üdvözöljük a Csiszár Ház oldalán!

Lakóház 1. emeletén külön bejáratú 4 szoba, 3 fürdőszobával, 3 erkéllyel, nagy konyhával, továbbá tetőtéri apartman 2 kétágyas szobával, lakókonyhával, erkéllyel és fürdőszobával.
A strandtól 600 m-re található házhoz szépen ápolt kert tartozik, zárható udvarral.
Keszthely (több múzeummal) 3 km-re, a hévízi fürdő 7 km-re van. Kerékpáros és gyalogos túraútvonalak.

Áraink

Időszak: 2021-01-06 - 2021-12-19
Szobatípus Ár (/éj)
Apartman
ellátás nélkül+IFA
18000 4 fő részére
Studió apartman
ellátás nélkül+IFA
10000 2 fő részére
Kétágyas szoba
ellátás nélkül+IFA
9000 2 fő részére

Ellátás

Ellátás nélkül

Általános információk

Grill, tűzrakási lehetőségJátszóhely, hintaSaját kert, udvarrész

Fizetési lehetőségek

KészpénzKészpénz: Euro (€)SZÉP kártyaÜdülési csekk
Felkeltettük az érdeklődését? Látogasson el Ön is hozzánk! Címünk: 8315, Gyenesdiás Béke utca 33. Telefonszámunk: +36 83 316-745
Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése

0,6 km Avar történeti kiállítás a Pásztorházban A páratlanul gazdag, tárlókban elhelyezésre kerülő leletanyag érdekes bepillantást enged a honfoglalás előtti időkbe. 0,7 km Gyenesdiási Piac és Rendezvénytér Nyugat-Balaton egyik legszebben kialakított piactere, tematikus- és családbarát programjaival, termelői- és ételkínálatával áprilistól várja újra a finomra, egészségesre és jó hangulatra vágyó vendégeit. Gyenesi Szent Ilona kápolna 0,7 km Gyenesi Szent Ilona kápolna Gyenesdiáson található Magyarország egyetlen Szent Ilona temploma. Kerámiaház 0,8 km Kerámiaház A közel 160 éves vályogból épült ház restaurációjára 1992-ben került sor. A régi falakra új tetőszerkezet került a régihez hasonlóan nádból. Diási Havas Boldogasszony Kápolna 0,8 km Diási Havas-Boldogasszony templom A kápolnát 1894-ben építették, melyet a Havas Boldogasszonynak szenteltek. 1,0 km A Darnay. Pince, rendezvénypajta és piknikkert Hűsöljön az 1644-ben készült pince kertjében, finom borokkal és helyi ízekkel várjuk. Borkóstolók, borvacsorák, családi és céges rendezvények, gasztrokurzusok, kerti piknik. Antikkályha magángyűjtemény 1,2 km Antikkályha magángyűjtemény A gyenesi 400 darabos öntöttvas antikkálya gyűjtemény egyedülálló az országban. 1,2 km Diási Vízimalom - Festetics Fűszerkert és Herbárium, Pékmúzeum A felújított Diási Vízimalom új attrakciókkal és programokkal várja a kedves érdeklődőket. Fénykereszt Gyenesdiás 1,4 km Fénykereszt A települést szimbólikusan védő kereszt kellemes erdei sétával megközelíthető, és gyönyörű panorámával kecsegteti a kirándulókat. Vadlánlik 1,4 km Vadlánlik Ritka természeti képződmény a szél vájta, szobányi méretű barlang, melyet a környékbeliek csak Vadlánliknak neveznek. 1,5 km Természet Háza Látogatóközpont Keszthelyi-hegység élővilága állandó kiállítás, tematikus programok, túrák, előadások 1,5 km Mária szobor – Patrona Hungariae Csodás kilátás tárul elénk a Mária szobortól. Kőbánya 1,7 km Kőbánya A Kőbánya mindenképp megér egy kitérőt akár a Nagymezőről, akár a Vadlánlik barlanghoz tett séta során. 2,2 km Festetics-kilátó A 3 szintes Festetics-kilátóból gyönyörű körpanoráma nyílik a Keszthelyi-öbölre, illetve a Keszthelyi-hegység völgyek szabdalta hullámos felszínére. Nagymező 2,2 km Nagymező A Balaton-felvidéki Nemzeti Park nyugati kapuja kedvelt kirándulóközpontja, a Nagymező.