BÉKE OÁZISA A BALATONNÁL


8315 Gyenesdiás, Faludi utca 30.
Az apartman Gyenesdiás csendes, békés részén található, Keszthelytől nem messze. A környék könnyen bejárható autóval, vonattal, de igény esetén transzfert biztosítunk. A ház mindössze egy kilométerre található a parttól. Szálláshelyünk 6 fő elszállásolására alkalmas.

Ellátás

Ellátás nélkül

Általános információk

Főzési, sütési lehetőségGrill, tűzrakási lehetőségMosási lehetőségSaját kert, udvarrészWiFi, szélessávú Internet

Szoba (apartman) felszereltsége

Internet a szobábanKlíma (légkondicionálógép)WiFi

Parkolás

Parkolás zárt udvarban
Felkeltettük az érdeklődését? Látogasson el Ön is hozzánk! Címünk: 8315, Gyenesdiás Faludi utca 30. Telefonszámunk: +36 30 323 6463
Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése
0,1 km Festetics Imre Élményközpont Keszthelyi-hegység élővilága állandó kiállítás, tematikus programok, túrák, előadások Kerámiaház 0,7 km Kerámiaház és Miska pince A közel 160 éves vályogból épült ház restaurációjára 1992-ben került sor. A régi falakra új tetőszerkezet került a régihez hasonlóan nádból. Gyenesi Szent Ilona kápolna 0,8 km Gyenesi Szent Ilona kápolna Gyenesdiáson található Magyarország egyetlen Szent Ilona temploma. 0,8 km Avar történeti kiállítás a Pásztorházban A páratlanul gazdag, tárlókban elhelyezésre kerülő leletanyag érdekes bepillantást enged a honfoglalás előtti időkbe. 1,5 km Festetics-kilátó A 3 szintes Festetics-kilátóból gyönyörű körpanoráma nyílik a Keszthelyi-öbölre, illetve a Keszthelyi-hegység völgyek szabdalta hullámos felszínére. Vadlánlik 1,6 km Vadlánlik Ritka természeti képződmény a szél vájta, szobányi méretű barlang, melyet a környékbeliek csak Vadlánliknak neveznek. Kőbánya 1,6 km Kőbánya A Kőbánya mindenképp megér egy kitérőt akár a Nagymezőről, akár a Vadlánlik barlanghoz tett séta során. 1,7 km A Darnay. Pince, rendezvénypajta és piknikkert Hűsöljön az 1644-ben készült pince kertjében, finom borokkal és helyi ízekkel várjuk. Borkóstolók, borvacsorák, családi és céges rendezvények, gasztrokurzusok, kerti piknik. Nagymező 1,7 km Nagymező A Balaton-felvidéki Nemzeti Park nyugati kapuja kedvelt kirándulóközpontja, a Nagymező. Diási Havas Boldogasszony Kápolna 1,7 km Diási Havas-Boldogasszony templom A kápolnát 1894-ben építették, melyet a Havas Boldogasszonynak szenteltek. Fénykereszt Gyenesdiás 1,9 km Fénykereszt A települést szimbólikusan védő kereszt kellemes erdei sétával megközelíthető, és gyönyörű panorámával kecsegteti a kirándulókat. Antikkályha magángyűjtemény 2,0 km Antikkályha magángyűjtemény A gyenesi 400 darabos öntöttvas antikkálya gyűjtemény egyedülálló az országban. 2,1 km Gyenesdiási Piac és Rendezvénytér Nyugat-Balaton egyik legszebben kialakított piactere, tematikus- és családbarát programjaival, termelői- és ételkínálatával áprilistól várja újra a finomra, egészségesre és jó hangulatra vágyó vendégeit. 2,3 km Diási Vízimalom - Festetics Fűszerkert és Herbárium, Pékmúzeum A felújított Diási Vízimalom új attrakciókkal és programokkal várja a kedves érdeklődőket. 2,4 km Mária szobor – Patrona Hungariae Csodás kilátás tárul elénk a Mária szobortól.