Kalandpark

Spiderland Kalandpark

Figyelem! A kalandpark 2018-tól nem üzemel!!

A Kalandpark – a kalandok balatoni partja közel 4 hektáros területen fekszik. A park magában foglalja: a gyakorló pályát, a 2 gyermek pályát (150cm magasság alatt), a 2 junior pályát és a junior csúszót, illetve a 2 felnőtt panorámapályát és egy 6 akadályos csúszópályát. Ezenkívül most már 2 trambulin és egy kifejezetten gyerekeknek kialakított játszósarok is várja a Vendégeket.

A Kalandpark nagyszerű helyszíne lehet családi kirándulásoknak, osztálykirándulásoknak, csapatépítő tréningeknek, legény- és leánybúcsúknak, születésnapi rendezvényeknek. Minden akadályt úgy alakítottak ki, hogy korhatártól és súlytól függetlenül bárki használni tudja, aki elég bátor, és izgalmat, ill. tartalmas szórakozást keres. A Kalandpark a Gyenesi Lidóstrandon keresztül közelíthető meg.

FIGYELEM: A Kalandpark csak vihar- és fagymentes időben üzemképes! A belépő megváltása után 2 órát lehet a parkban tartózkodni. A kötélpálya csak biztonságtechnikai oktatás és gyakorlás után vehető igénybe, felügyelet nélkül nem használható. A vendégeket szakképzett animátorok kísérik a parkban.