Dér Heni Hévízen harcolt sógornőjével, Görbicz Anitával

DSC_5851

Világklasszis kézilabdázónk, Görbicz Anita a magánéletben sem tud elszakadni a sporttól. Amikor nem kézilabdázik, és nem párjával tölti idejét, hanem keresztfiával, Noellel és nővérével pihen, akkor sem tudja félretenni a sportot. Pláne úgy, hogy egy világrekord felállítására invitálják, és a versenyre hívja ki sógornője, a népszerű énekesnő, Dér Heni. Bővebben »

Megnyitotta kapuit az ország harmadik High-tech Sportok Bázisa

Csapatépítős_c

Mátrafüred és Budapest után a legújabb High-tech Sportok Bázisa, a HSB3 Hévízen várja az érdeklődőket, a természet és a high-tech sportok szerelmeseit, vagy azokat, akik különleges városnézésre vágynak. A Bázison egy speciálisan felépített pályán lehet az alapozó tréning nyújtotta kezdő ismereteket megszerezni, a továbblépés pedig egy izgalmas túra lehet. Az e-roller azok számára kiváló, akik a gurulás élményének megszerzése mellett kissé kényelmesebb testmozgásra vágynak, vagy a városnézést, netán a csodás park megtekintését ezen az eszközön képzelik el. Egyedülálló újdonság a Renault Twizy, amely a legtesthezállóbb városnéző alkalmatosság. Hévízen egyedülálló full extrás programok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt!

Bővebben »

Sikerrel zárult az első térségi TDM pályázat a Balaton Régióban

Pályázat
Sajtóközlemény

A Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda nonprofit Kft. 2 évig tartó turisztikai pályázatát zárta le, melynek keretében számos turisztikai fejlesztés valósult meg.
2011. május 2-án a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda nonprofit Kft. által a „Helyi és térségi turisztikai desztinációs menedzsment szervezetek létrehozása és fejlesztése” című pályázati felhívásra benyújtott pályázata pozitív elbírálásban részesült. Ezáltal a 104.325.200,-Ft keretösszegű, 84,95%-os támogatási intenzitású fejlesztési program zöld utat kapott. A megvalósítás során a támogatás teljes összege 85.493.295,-Ft volt és végül – némi megtakarítással – 101.572.000,-Ft összköltségvetéssel zárult a projekt, 2013. november 30-án – tudtuk meg Tar Lászlótól, a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda nonprofit Kft. ügyvezetőjétől. Bővebben »