<!–:hu–>Turisták sorsolták ki a Hévíz kártya nyereményjáték győzteseit<!–:–>

2013. szeptember 3-án került sor a Hévíz Card nyereménysorsolásra, melyben vállalkozó szellemű járókelők voltak segítségünkre a Hévíz Tourinform Iroda előtt.

Hévíz Kártya nyereménysorsolás

Az idei évtől elektronikusan működő Hévíz kártya használatával nem csak kedvezményekre jogosultak a térségben legalább 2 éjszakát eltöltő vendégek! Az kártyához tartozó nyereményszelvény leadásával 11 db 2 éjszakás hévízi jutalom üdülést is nyerhetünk!

A mostani sorsolás alkalmával 5 db 2 éjszakás tartózkodás kisorsolására került sor. Lássuk, kik azok a szerencsések, akik Hévízi tartózkodásuk során biztosították a visszatérés lehetőségét, és partnereink jóvoltából hamarosan ismét városunkban pihenhetnek:

  • Dános Szabina, Válról    – 2 éjszaka / 2 fő részére félpanzióval a Hotel Erzsébet felajánlásából
  • Rozmanitz Istvánné, Soltról – 2 éjszaka / 2 fő részére, reggelivel és online casinos fürdőbelépővel a Park Hotel felajánlásából
  • Szabó Istvánné, Debrecenből – 2 éjszaka / 2 2 gyermek részére félpanzióval, a Kolping Hotel Spa & Family Resort felajánlásából
  • Lőrinczné Antal Adrienn, Csömörről – 2 éjszaka / 2 fő részére  az AAL Vendégház felajánlásából
  • Clemens, Jürgen, Kottmarsdorf-ból (Németország) – 2 éjszaka / 2 fő részére reggelivel és borvacsorával a Korona Panzió és Étterem felajánlásából

Szívből gratulálunk nyerteseinknek!

A Hévíz Card következő és egyben idei utolsó fődíjsorsolására 2013. december 3-án kerül majd sor, ahol kisorsoljuk a további 6 felajánlott ajándákutalványt.

Érdemes tehát Hévíz kártyát igényelni, és a nyereményszelvényt leadni a Tourinform Irodában! A fődíjsorsolásokon kívül a Hévíz Card programhoz kapcsolódóan havonta hévízi ajándéktárgyakból álló ajándékcsomagot is nyerhetünk!

HC_kartya.jpg

Ismerje meg a kártyával elérhető kedvezményeket és kérje szállásadójától az ingyenes kártyát, ha Hévízen jár!

Bővebb információ: http://www.heviz.hu/hevizkartya