RELACS kérdőíves felmérés

A Balatoni Integrációs és Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. – a HÉTFA Kutatóintézet közreműködésével –  a balatoni turisztikai létesítmények, szállodák, panziók és magánszálláshelyek körében a megújuló energiaforrások hasznosításáról kérdőíves felmérést végez.

Az „Intelligens Energia – Európa Program” támogatásával megvalósuló RELACS projekt keretében kerül sor a felmérésre.
Fenntartható energia-védjegyet vezetnek be a program során majd kiosztják a „legenergiahatékonyabb szálláshely” díját.  Az épületek energia-auditjainak elvégzésében segítik a szálláshely tulajdonosokat.

A projekt mostani szakaszában a balatoni szálláshelyek (szállodák, panziók, magánszálláshelyek, stb.) üzemeltetőivel lépnek kapcsolatba, és megkérdezik véleményüket a megújuló energiaforrások használatával kapcsolatban.

Kérjük, a kérdőív kitöltésével segítse a Balatoni Integrációs és Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. munkáját, s váljon a balatoni szálláshelyek energetikai összefogásának a részesévé!

A felmérést 2010. december 6-án kezdjük és december 16-án fejezzük be. A kérdőív internetes kitöltése mintegy 10 percet vesz igénybe – a kitöltés indításához kattintson a következő linkre:

http://s-87349e-i.sgizmo.com/s3/i-21298341-123668/