<!–:hu–>PocketGuide túrák Hévízről is!<!–:–>

Már Hévíz is elérhető GPS City Guide Kft. által okostelefonokra fejlesztett PocketGuide városnéző alkalmazásban!

3 túraútvonal vezeti végig a felhasználót Hévízen, a város látványosságaira támaszkodva. A túrák különlegessége, hogy a tematikus útvonalakon található látnivalókról szóló információk, érdekességek nem csak szövegesen olvashatók, hanem hallhatók is.

Mitől különlegesek még a túrák?

A PocketGuide a készülék GPS-e alapján határozza meg a készülék helyzetét, és így vezeti végig  hangnavigációval a városon a vendéget.

Nevezetességek, éttermek, kávézók, szabadidős helyek mind megtalálhatók a túrákhoz kapcsolódó adatbázisban, térképen, melyek akár később internetkapcsolat nélkül is kereshetők.

Az útvonalon haladva a telefonon készített videókból, fotókból a GPS-szel rögzített útvonalon automatikusan casino online egy videót készíthetünk, melyet a Facebookon is megoszthatunk.  Sőt a „ Live feed” funkcióval pedig láthatjuk, hogy mások korábban mit csináltak a városban. Eldönthetjük, hogy korábban megtett útvonalainkat más is láthassa-e (pl. ismerőseink, vagy bármely PocketGuide felhasználó).

Sőt ha nem szeretnénk a megadott útvonalakon haladni, akkor a barangoló funkcióval a térkép segítségével egyénileg is felfedezhetjük a várost.

Hogy használjuk?

A PocketGuide keretalkalmazás Androidos és iOs rendszerű telefonokon használható. Nincs más dolgunk, mint hogy az ingyenes keretalkalmazást letöltése a Google Play áruházból vagy az AppStore-ból. Ezek után ki kell választani a „Hévíz” túrákat, melyeket egyenként vagy csomagban is le lehet tölteni a telefonra. A túrák offline használatáért ugyan fizetni kell, de az online használat ingyenes. Tehát, ha telefonunkon élő internetkapcsolat van, akkor bármely túrát ingyen tudjuk használni. A túrák a magyar mellett német és angol nyelven is elérhetők.

Belenézhetünk a Hévíz túrákba a PocketGuide honlapján is: http://pocketguideapp.com/en/city/map