<!–:hu–>On-line hirdetési lehetőség<!–:–>

A Térségi Tájékoztató mintájára turisztikai hírlevelet indítunk a Nyugat-Balatoni Turisztikai Irodában összegyűlt érdeklődő vendégek e-mail címeire építve.

Az iroda jelenleg 2000 címmel rendelkezik, azoktól a vendégektől, akik már voltak térségünkben, vagy érdeklődtek a térség iránt.

A hetente megjelenő hírlevélben 3 térségi program és maximum 3 kiemelt szálláshely ill. szolgáltató, vagy kiemelt program lesz megjelentetve. Lehetőséget biztosítunk tagjaink részére, hogy a hírlevélben kiemelten online casinos megjelenhessenek. A képes és szöveges hírlevél megjelenés a szállás vagy szolgáltató aloldalára fog átlinkelni a www.westbalaton.hu honlapon. Kiemelt megjelenés ára: 3.000 Ft Áfa – szálláshely és szolgáltató részére 2.000 Ft Áfa – program szervező online slots részére Az első hírlevél június 22-én fog megjelenni. Amennyiben szeretnének hirdetőként kiemelt ajánlattal szerepelni a hírlevélben, kérem, hogy 2010. június 18. (péntek) 12.00 óráig jelezzék szándékukat az info@west-balaton.hu e-mail címre. A hirdetéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elhelyezni. Amennyiben kérdésük lenne, örömmel állunk rendelkezésükre. Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda Online Marketing Team