<!–:hu–>Elkezdődött a belváros rekonstrukció Keszthelyen<!–:–>

Európai uniós források felhasználásával újul meg a belváros, látványos változások várhatók az elkövetkező években Keszthelyen a Festetics-kastélytól a Balaton-partig.

Amellett, hogy új funkciók bevezetésével modern, európai főtérrel gazdagodik a település, a projekt helyreállítja a történelmi belvárost, mely méltó Keszthely sajátos hangulatához, értékes építészeti örökségéhez. Csökken majd a jelenleg indokolatlanul nagy gépjárműforgalom, a tér nagy része gyalogosövezet lesz, minimális autós áthajtási lehetőséggel. Az egész terület egységes díszburkolatot kap, és a jelenleg kissé mellőzött Each new instructor added to your driving driving school chicago membership will get their very own Search and Directory Listing as well as their own homepage with contact forms for statistics and tracking. szerepű várkert is megújul, fontos elemévé válva a területnek. Kellemes sétatér és rendezvényhelyszín lesz ezáltal a városközpont. A városrész parkolási gondjait felszíni tömbparkoló oldja meg a piac területén.

A kivitelezési munkák a piaci parkolók kialakításával kezdődnek. A munkálatok miatt a piac egy részének ideiglenes átköltöztetése már megtörtént. Az iparcikkpiac szerdai és szombati napokon átmenetileg a Vásár téri kilencemeletes épület parkolójában kap helyet. A piac területén kialakítandó parkoló nem befolyásolja a későbbiekben a vásári napokat és az árusok elhelyezését: szebb környezetben, több zöldfelülettel, új közvilágítással és kellemes sétánnyal várja majd a piac a vásárlókat. A központi parkoló megléte felélénkíti a terület gyalogosforgalmát, így várhatóan az árusok forgalmát is.