Csepregi Éva Hévízen töltődik fel

Csepregi Éva Hévízen töltődik fel

A Neoton Família sztárja ma sem pihen, hisz fellépések sokasága várja még decemberben is. A művésznő decemberi koncertjei előtt Hévízre jött feltöltődni, erőt gyűjteni.

– Nagyon szeretem ezt a parkot a sétánnyal, gyönyörűek a fák ilyenkor meg tavasszal, nyáron is. Hévíz mindig tud valami attrakciót nyújtani. – mondta el Éva. Fájó vállára Dr. Mándó Zsuzsanna, reumatológus az iszappakolást javasolta, amit Éva azon nyomban ki is próbált.

A Tófürdő után a karácsonyi hangulatot gesztenyézéssel és forralt borozással alapozta meg, amikor elmondta, náluk a december 24. az igazi ünnep, ekkor együtt van az egész család, ünnepelnek, beszélgetnek.

 

Idén különleges meglepetésre számíthatnak a rajongók is, hisz december 26-án szóló koncerttel örvendezteti meg őket Hévízen. (link: http://www.heviz.hu/programok/csepregi-eva-karacsonyi-nagykoncert)

 

A Hévízen töltött időről és a művésznő karácsonyi készülődéséről szóló riportot a TV2 Aktív c. műsorában láthattuk hétfőn (december 3-án) este.

Aki lemaradt volna, itt visszanézheti a riportot. (link: http://tv2.hu/musoraink/aktiv/119326_csepregi_eva_sem_lesz_mar_fiatalabb.html)