<!–:hu–>A kétkerekűek szerelmeseire gondoltak a Nyugat-Balatonnál<!–:–>

Idén a Nyugat-Balatoni Turisztikai Kft. biciklis térképe bizonyult a legjobbnak több szempont alapján is, s nyerte el a Kiváló Magyar Kerékpáros Térkép címet a Turista és Természetjáró Információs Egyesület által kiírt pályázatán.

A résztvevő kiadványokat nem csak szépség, hanem használhatóság szerint is pontozták, az olvashatóság mellett az egyezményes jelek, valamint play pokies online for a tartalmas leírások is mérvadók voltak.  A kft. dolgozói és kerékpáros barátaik saját tapasztalataikat felhasználva bővítették előző térképüket, hogy a térség tájainak szépségét még informatívabb és színesebb módon kínálják a két keréken barangoló turistáknak. Újdonságként jelentkezik a távolságmutató, a számozott utak és tematikus túraútvonalak, a szintemelkedést jelzők, a bővített látnivalók és strandok feltüntetése, valamint a kölcsönzők és szervizek jelölése is. A háromnyelvű kihajtható térkép ötletgazdái a megtisztelő cím után is várják a kerékpárosok további ötleteit, javaslatait.

A kiadványhoz ingyenesen lehet hozzájutni a keszthelyi és környéki Tourinform irodákban, valamint letölthető a térségi weboldalról is. west-balaton.hu/west-balaton-bicycle-tours