Tájékoztató rendezvény a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központról

Tisztelt Turisztikai Egyesületi Tagok!

A Magyar Turisztikai Ügynökség kiemelt feladata, hogy széles körben segítsen értelmezni a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központtal kapcsolatos jogszabályokat, illetve tájékoztatást nyújtson a szálláshely-szolgáltatók számára a rendszer működésének technikai részleteivel kapcsolatban. Annak érdekében, hogy az új digitális adatszolgáltatási rendszer bevezetése gördülékeny és zökkenőmentes legyen, kezdeményezésünkre az országos edukációs roadshow folytatódik, s térségünkben 3 helyszínen kerül megtartásra.

A térségbeli önkormányzatok és vállalkozások számára az alábbi két helyen és időben van lehetőség a konzultáción részvételre:

1. Keszthely, Balaton Színház, Fő tér 3. – Időpontja 2019. november 26, kedd, 13-15 óra. – Érkezés és regisztráció: 12.30 – 13.00 között
2. Hévíz, Polgármesteri Hivatal, Kossuth Lajos u. 1. – Időpontja 2019. november 26, kedd, 16.30 – 18.00 óra. Érkezés és regisztráció 16.00 – 16.30 között.

A Magyar Turisztikai Ügynökség nevében ezúton e rendezvényre minden tagunkat tisztelettel meghívjuk. Felhívjuk a figyelmét, hogy a rendezvényen bármely önkormányzat és vállalkozás díjmentesen vehet részt, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!
Regisztrálni az alábbi linkeken lehetséges:

https://ntakroadshow.hu/registration

A részvétel minden önkormányzat és minden szálláshely-szolgáltatással foglalkozó vállalkozás számára ajánlott! Kérjük, a rendezvény hírét terjessze a szálláshely-szolgáltatással foglalkozó barátai, ismerősei körében is!

Tisztelettel:

Keszthelyi Turisztikai Egyesület nevében Domonkos Gábor elnök