Hogy kerül Hévíz és Hajdúszoboszló a Lánchíd lábához?

Hallott már a Duna-parton állomásozó Mobil Szaunáról? Most még inkább érdemes felkeresni! A két fürdőváros jóvoltából február 9-15. között a Valyo Mobil Szaunából nemcsak Budapestet csodálhatja meg, hanem hajdúszoboszlói és hévízi meglepetések és kedvezményes ajánlatok is várják, sőt egy wellness pihenést is nyerhet!

Lepje meg kedvesét egy felejthetetlen Valentin napi élménnyel, vagy bérelje ki barátaival a szaunát, és nyerjen! DSC_6753Fotó: Nagy Tomi

A Valyo – Város és folyó Egyesület tagjai évek óta keresik a lehetőséget a budapesti Duna-partok használatára, felértékelésére. Korábban már szerveztek művészek bevonásával informatív Dunatanösvényt, építettek Stéget a Dunára, az elmúlt két évben Valyo!Part néven sikeres minifesztivált rendeztek a Lánchíd tövében, most viszont a Mobil Szauna újbóli életre keltésével szeretnék megmutatni, hogy ilyenkor, télen is érdemes lesétálni a partra: “a szauna nem más, mint egy eszköz, amivel levisszük az embereket a Dunához”.

A Mobil Szauna 90 perces turnusokra és maximum 6 fő részére bérelhető. A jegyek nagy része karácsony előtt már gazdára talált, de most egy újabb héten át, további 25 időpontban lehet helyet foglalni az ideiglenes szaunában. Már csak azért is érdemes foglalni, mert a szaunázás közbeni festői panoráma garantált, ugyanis a Mobil Szauna a Lánchíd budai hídfőjénél várja vendégeit kilátással a Dunára és a Parlamentre.

A budapesti szaunázás után folytassa a wellnesselést Hévízen, ahol már most indul a fürdőszezon! Március végéig történő foglalás esetén egy éjszakát ajándékba adunk, 50 % kedvezménnyel válthatja meg a Tófürdő „Nympha” belépőjegyét és még további kedvezményekkel várjuk!

Bővebb információ az akcióról: www.heviz.hu/akcio

Mobil Szauna időpontfoglalás: www.valyo.hu/szauna