CSIKOS piknik Kocsis Bálinttal

dsc.0301.jpg.exact726w_cr

Balaton, bor, gasztronómia, helyi értékek – ezekre épül a Balatoni kurzusok sorozata. A következő meghívott vendég Kocsis Bálint séf, a CSIKOS lekvárok atyja lesz május 8-án.

Időpont: 2015. május 8. péntek 17-19 óra
Helyszín: Gyenesdiás, Gyenesi Lidóstrand, Karám büfé

A balatonfői konyha séfjével és dupla balatoni túlélővel egy kötetlen pikniken találkozhatunk és beszélgethetünk a Gyenesi Lidóstrandon a Karám Büfében.
A CSIKOS pikniken megismerhetjük a séf életútját, szó lesz főzésről, táplálkozásról és futásról; arról, hogy indultak útjukra a CSIKOS lekvárok, milyen nehézségekkel és sikerekkel kellett szembenézni; de megosztja gondolatait arról is, hogyan látja a Balaton, a gasztronómia, a balatoni gasztronómia jelenét, kitörési pontjait.
Részletek később! További programok Gyenesdiáson a Nyitott Balaton programsorozat idején ITT.

A programon való részvétel ingyenes.

Bővebb információ:
Somogyi Zoltán Max
bk@maxgastro.hu
06/31/31-79-743