Helyszín: Halászcsárda, Keszthely
Időpont: 2012. december 15., 19 órától
Egy különleges borvacsorán vehetnek részt azok, akik december 15-én este a Keszthely tradicionális éttermébe, a Halászcsárdába látogatnak. A program keretében ízelítőt kaphatunk az etyeki borvidék nedűiből Kertész Zoltán borász tolmácsolásában. A borok mellett fontos szerepet játszik, hogy milyen ételek kerülnek az asztalra. A Halászcsárda séfje gondoskodik a borvidékre jellemző ételkülönlegességekről!
Az üdvözlő italtól a desszertig minden fogásnál kóstolhatunk valami ínyencséget, ami mellé a megfelelő bor teheti teljessé az ízkavalkádot. Sajtfalatkák és meglepetés is várja a gasztronómia világa iránt érdeklődőket.
A finomságok még teljesebb élvezetéről és a kellemes hangulatról a Solid Jazz Band gondoskodik.
Asztalfoglalás 2012. december 14-ig a következő telefonszámon: 06 83 310 036